Türkiye'nin IRCd ve LaMeR Forumu Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
temaları wordpress 2020 adsense uyumlu

Adsense Uyumlu WordPress Temaları 2020
Lamer
#1
Thumbs Up 
Adsense Uyumlu WordPress Temaları 2020

İnternet üzerinden düzenli gelir elde etmenin en önemli yollarından biri de, web siteniz üzerinde reklam yayınlamaktır. Bu kazanç modelinde, istediğiniz alanda sitenizi açarsınız ve ziyaretçilerinize reklamlar göstererek para kazanmaya çalışırsınız. “Çalışırsınız” diyoruz çünkü, reklam yerleşimi düzgün bir temanız yoksa, siteniz çok kaliteli olsa dahi para kazanma çalışmalarınız sonuç vermeyecektir.

WordPress sitenizde reklam yayını için kullanabileceğiniz en bilinen ağlardan biri de Google Adsense’dir. Wen siteniz belirli istatistiklere sahip ise Google Adsense yayıncısı olarak kabul edilirsiniz.

Yukarıdaki açıklamadan anlayacağınız üzere, içerik kalitesi kadar reklamların sitenizin neresinde gözüktüğü de çok önemlidir.Aslında bu konu iki ucu da keskin olan bir bıçak gibidir. Eğer reklam sayısını abartır ya da kullanıcıları mecburen tıklamak zorunda bırakırsanız ve reklamlarını yayınladığınız firma Google Adsense gibi ciddi bir firma ise; yayıncı hesabınızın kapanması ihtimalden ötedir, kesindir. Zira, Adsense gibi ciddi reklam projeleri bu tarz manipülasyonlara karşı son derece katı yaptırımlar uygular.

Dünyadaki milyonlarca yayıncı gibi WordPress alt yapılı bir site yönetiyorsanız işiniz nispeten daha kolay diyebiliriz. Birçok tema geliştiricisi tarafından kodlanan, “Adsense teması” olarak da bilinen temalar imdadınıza yetişecektir. Bu temaların ortak amacı; yayınlanan reklamları kullanıcının tıklayacağı konumlarda yayınlarken Google Adsense Politikaları’nı ihlal etmemektir.

İnternette yüzlerce kullanıcı yorumu okuyup, forumlarda onlarca soru sorup, sitenizde hatırı sayılır adet tema ve yerleşim denemenize rağmen hala başarılı olamadıysanız; doğru yazıyı okuduğunuzu söyleyebiliriz. Şimdi size başlıklar halinde; hem Google Reklam Yayınlama Politikaları’nı ihlal etmeyecek, hem de sitenizden azami miktarda reklam geliri elde etmenizi sağlayacak Adsense uyumlu WordPress temalarını tavsiye edeceğiz.


Biz KiMSeNiN CaNiNi YaKMaDıK oNLaR BiZiM AteŞ oLDuğuMuZu BiLe BiLe GeLdiLeR
RGEMGn.png
Ara
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Adsense Uyumlu WordPress Temaları 2020 - Yazar: Lamer - 10-26-2020, 09:38 AM

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  WordPress’te Kullanmanız Gereken 8 Önemli Eklenti Lamer 0 2,432 10-17-2020, 11:40 PM
Son Yorum: Lamer
  adsense ile kazanç saglanabilirmi? google 3 5,837 05-14-2020, 06:17 PM
Son Yorum: Lamer

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi